Tisková zpráva: MediCredit se stává zdravotním poskytovatelem

Uherské Hradistě - 21.6.2021 - Společnost MediCredit a.s. a celý její kolektiv v době pandemie ukázal schopnost reagovat na nečekané události a rychle vyřešit výpadky jak v zásobování, tak i v logistice zdravotnických pomůcek. Abychom mohli být ještě více nápomocni, a to nejenom v době pandemie, vedení společnosti se rozhodlo požádat o souhlas k poskytování zdravotnických služeb a nabídnout své provozní kapacity a lidské zdroje tam, kde je to zrovna potřeba.

Dne 21.4.2021 v souladu s rozhodnutím o udělení oprávnění k poskytování zdravotních služeb, společnost MediCredit, a.s. získala od Krajského úřadu ve Zlínském kraji oprávnění k poskytování zdravotních služeb. Tímto se společnost stala zdravotnickým zařízením a splňuje všechny podmínky stanovené zákonem č. 372/2011 Sb. o zdravotních službách.

Tímto krokem vedení společnosti důsledně pokračuje v rozvoji a směřuje k naplnění schválené strategie pro rok 2021.